Curriculum analyse

Onderdeel één van LA2 is zover klaar. 

Aangezien ik uit respect voor mijn werkplek niet alle ins-and-outs op internet wil zetten is mijn analyse niet voor iedereen inzichtelijk. 

curriculum analyse Oberon

Hier lees je de feedback die ik aan een Peer (lees: Tim) heb gegeven.
Hier lees je de feedback die ik van Tim heb ontvangen.  

Aangezien mijn Prezi, door de onmogelijkheid deze te beveiligen, toch al openbaar goed is, is deze hier te bekijken. Spannend, want in eerste instantie had ik een heel andere Prezi waarin ik bijna alle tekst uit mijn analyse heb verwerkt. Veel te talig, aldus de peerfeedback. In de trant van innovatie en vernieuwing heb ik gisteravond nog zitten bladeren op internet om tot een meer prikkelend Prezi-dee te komen. En zo heb ik uiteindelijk tot middernacht aan een hele nieuwe, hopelijk originele, Prezi gewerkt. En dan is het, op zo'n korte termijn, toch spannend of je je doel bereikt hebt of toch de plank misgeslagen.....

 

posted under , , |

3 reacties:

Sebastiaan zei

Hallo Jolijn,

Je kunt een leraren account aanvragen voor Prezi en daarmee je link beschermen. Via een work-arround met Blogger kun je de link naar Prezi ook weer beschermen.

Unknown zei

Bedankt voor je tip! Ik heb er direct werk van gemaakt. Deze prezi staat nog wel open, zover ben ik nog niet! Toch wel een prettig gevoel, die privacy.

Unknown zei

Mooie prezi, leuk thema en to the point informatie. Prettig om te bekijken

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage

Volg me!



Recent Comments